Inventarisatiemedewerker

Voorraadinventarisatie methoden

Direct solliciteren

Inventarisatiemedewerker

Projectservice is specialist in retail projecten zoals bijvoorbeeld het inventariseren van de voorraad van winkels. Daarnaast hebben we uiteenlopende opdrachten vooral binnen de retail sector. De meeste opdrachten vinden in Nederland plaatst. Verder krijg je als inventarisatiemedewerker via onze plannings app de opdrachten te zien binnen jouw regio. In deze plannings app kan jij je zelf direct daarop inschrijven.

De baan

Wil je graag wat geld bijverdienen? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou. Je gaat samen met andere collega’s retail projecten uitvoeren zoals het inventariseren van de voorraden van een winkel. Daarbij wordt je onderdeel van onze flexpool. werkt steeds op een nieuwe locatie binnen de regio waar je woonachtig bent. Voor elk project ontvang je instructies van ons. Voordat je voor ons aan de slag kan, volg je een online en on-site training. Hierdoor ga je goed voorbereid aan de slag.

 

Jouw profiel

  • Je spreekt Nederlands;
  • Woonachtig in Nederland (je wordt per regio ingedeeld)
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Afspraken nakomen is vanzelfsprekend voor je en je bent betrouwbaar;
  • Je hebt voorkeur voor een flexibele (bij)baan;

Overige info

Wij gaan snel aan de slag met de beoordeling van je sollicitatie. Daarna wordt je uitgenodigd voor een online intake. Verloopt dit positief, dan wordt je vervolgens opgenomen in onze flexpool. Zijn er opdrachten bij jou in de buurt dan wordt je automatisch hiervan op de hoogte gebracht. Je roostert je zelf in en bepaalt daarmee dus je eigen werkrooster. Werken wanneer het je uitkomt!

Verdiensten

LeeftijdBrutoloon per uur
17€ 6,00
18€ 7,00
19€ 8,00
20€ 9,00
21 en ouder€ 10,00

Naast de vergoeding voor de gewerkte uren zijn er vergoedingen voor reiskosten en reistijd.

Sollicitatie

Ben je enthousiast solliciteer dan via onderstaande link. Je wordt dan doorgestuurd naar onze sollicitanten intake website. We vragen je daar een aantal gegevens in te vullen en te uploaden. Wij beoordelen zo snel mogelijk je sollicitatie en bij een positieve beoordeling ontvang je van ons een email met een uitnodiging voor een intake.

Schrijf je nu in

Privacy Policy Settings