Over Projectservice

Onze gemiddelde beoordeling:
 8,9

‘’Projectservice biedt toegevoegde waarde aan klanten door het bieden van verschillende services die samen of afzonderlijk de klant voorzien van informatie en data om de eigen processen te voltooien, inzichtelijk te krijgen en te verbeteren.’’

Meer over ons

Projecten afgelopen jaar:
2.350

Ontdek de voordelen van mysteryshopping

Wilt u weten wat de klant daadwerkelijk van uw service en producten vindt? Bent u nieuwsgierig naar hoe uw bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden om uiteindelijk de omzet te verhogen? Ontdek dan de vele voordelen van mysteryshopping. Deze onderzoeksmethode is zeer effectief en waarheidsgetrouw. Met de resultaten kunt u echt verder en uw klanten nog tevredener houden. Bij Projectservice bent u op de juiste plaats voor een gedegen uitvoering en klantgerichte aanpak.

Mystery Shopping Methodes Projectservice

Methoden

Systeem Activa Inventarisatie Projectservice

Onze software

Opdrachtgevers | voorraadinventarisatie

Opdrachtgevers

Wat is mysteryshopping?

Met deze vorm van onderzoeken komt er een mystery shopper in de winkel langs. Deze mystery guest is een onbekend persoon die na zijn/haar ervaring uitgebreid verslag hiervan doet. Door dit meerdere malen en met verschillende medewerkers te doen, krijgen we een dataset van ervaringen die weergeven hoe klanten de service en producten ervaren. Zo kan een mystery shopper bijvoorbeeld letten op de beleefdheid van het personeel, de aanwezige kennis, de wachttijden, de kwaliteit van het product, enzovoort. Door de aspecten te onderzoeken waarin u geïnteresseerd bent, kunnen de juiste conclusies worden getrokken om echt te verbeteren. Zowel commerciële als overheidsinstellingen kunnen gebruik maken van mysteryshopping.

Wat zijn de voordelen?

Het inschakelen van een mystery guest heeft veel voordelen. Wanneer duidelijk is geworden wat de klanten willen, kan er meteen worden ingegrepen om de klanttevredenheid te verhogen en uiteindelijk winstgevender te worden. Hiernaast gaan de verkoopprestaties omhoog, omdat eventuele knelpunten zichtbaar worden en direct kunnen worden aangepakt. De productkennis en vriendelijkheid van de medewerkers wordt ook zichtbaar en kan worden aangepast indien nodig.

Wat kan Projectservice voor mij betekenen?

Projectservice is het bedrijf waar u moet zijn voor een gedegen onderzoek met behulp van mystery shopping. Dankzij de vele jaren ervaring op dit gebied en het grote netwerk aan klanten in de retail, weten we als geen ander hoe we dit op de meest effectieve manier moeten aanpakken. Wij leveren geen standaarddienst, maar een project dat we op uw wensen afstemmen. Om zo effectief mogelijk te zijn, is het essentieel om uw doelen boven tafel te halen en hier zo volledig mogelijk op af te stemmen. Al onze medewerkers zijn zeer betrokken en als experts getraind om u de beste service te kunnen leveren.

Hoe kan ik Projectservice inzetten?

Wij leveren onder andere mysteryshopping voor klanttevredenheidsonderzoek, procescontroles, naleving van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld de NIX18) en opvolging van interne procedures en werkafspraken. Om een goede rapportage te kunnen geven waar u echt wat aan heeft, bespreken we vooraf altijd uitgebreid wat u wilt weten. Bent u nieuwsgierig naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op, wij staan u graag te woord. Gun uzelf de meerwaarde van echte kwaliteit met Projectservice.

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Andere diensten

  Onze kracht

  • Ervaren mystery shoppers
  • Inzet tot 450 medewerkers op één moment
  • Flexibel, enthousiast en gemotiveerd personeel
  • Vaste pool met circa 1.000 betrouwbare en opgeleide medewerkers

  • Uitvoering op door u gewenst moment
  • Geavanceerde software
  • Unieke controlechecks en detailinfo
  • Landelijke en Europese dekking

  Wij staan voor u klaar!

  Heeft u vragen, ontvangt u graag extra informatie of bent ook u nu al overtuigd? Neem dan contact op voor een gesprek, zodat wij uw wensen kunnen verwerken in onze dienstverlening met een passend plan van aanpak.