Mystery shopping systeem

Elke mystery shopping activiteit is uniek. Daarom is onze software volledig configurabel en kunnen wij voor elk type mystery shopping een unieke app ontwikkelen om de gewenste input vast te leggen. Onze mystery shopping systeem bestaat uit de volgende software onderdelen:

  1. Mystery shopping app
  2. Mystery shopping beheer omgeving
  3. Mystery shopping rapportage tool

Mystery shopping app

Voor elke klant en elke specifieke activiteit stellen wij een op maat gemaakte app samen. Dit is eenvoudig en snel te realiseren en zorgt er voor dat wij alles volledig digitaal kunnen vastleggen en aan informatie verzamelen. Of het nu antwoord op een vraag is, een foto van een specifieke situatie of een handtekening voor akkoord. Alles leggen wij direct vast via de app. Deze app wordt door onze mystery shoppers op hun smart phone geïnstalleerd en is daarmee eenvoudig en snel toegankelijk te maken.

Wat zijn uw voordelen? Maak een vrijblijvende afspraak
Systeem Activa Inventarisatie Projectservice

 

Beheer omgeving

In onze beheeromgeving stellen wij de verschillende zaken samen. Welke vragen en informatie vastgelegd moet worden, aan wie en op welke manier de rapportage gestuurd wordt etc. We genereren een specifieke database voor elke mystery shopping activiteit en zorgen er daarmee voor dat de resultaten die in de app worden ingevoerd ook direct beschikbaar komen.

Rapportage

Wij maken met u afspraken hoe de informatie vanuit de mystery shopping activiteit gerapporteerd wordt. Dit kan per e-mail gebeuren maar we kunnen hier ook onze webportal voor klanten inzetten.

Maak een afspraak