“Onze unieke kracht is om mensen, in een goede mix van jonge en ervaren medewerkers, naar behoefte in grote of kleine teams te laten samenwerken.”

werken als team

Projectmatig dienstverlener

Projectservice is een projectmatig dienstverlener. Wij beschikken over een vaste pool van circa 1.000 medewerkers:

  • Waarvan we de competenties kennen en ontwikkelen
  • Met ervaring in de werkzaamheden waarvoor ze worden ingezet
  • Die op elkaar zijn ingespeeld omdat ze vaak samenwerken
  • Die graag ’s avonds en in het weekend werken
  • En die we snel kunnen mobiliseren in heel Nederland!

Klanten ontzorgen

De naam Projectservice zegt het al. Wij leveren graag een complete dienst en nemen graag een project of een klus aan. Wij zorgen voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van begin tot eind, geheel naar uw wensen.

Elk project is anders. Maak daarom snel een afspraak met onze accountmanagers om samen met u te bespreken hoe Projectservice u van dienst kan zijn.

Ervaren

Projectservice heeft ervaring met uiteenlopende uitdagingen:

Arbo en veiligheid

Tijdens de uitvoering van onze projecten werken onze medewerkers meestal op de locatie van één van onze klanten. Samen met de klant maken wij afspraken om er voor te zorgen dat de arbeidsomstandigheden bij elk project prettig en aangenaam zijn. Wat zijn de werktijden, hoe gaan we om met pauzes, hoe ziet het evacuatieplan er uit – al deze zaken hebben onze aandacht. We werken samen in een positieve en veilige sfeer om bij elk project een topresultaat neer te zetten. Meer weten over de achtergronden van de verschillende regels die gelden? Lees dan hier meer achtergronden.