Voorraadinventarisatie software Projectservice – nieuwe features

Oscar Dekker : 13 april 2017 15:04 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Nieuwe features voorraadinventarisatie software

Geavanceerde voorraadinventarisatie software is één van de kernpunten in de dienstverlening van Projectservice. Projectservice, gevestigd in Almelo, investeert voortdurend om de meest geavanceerde voorraadinventarisatie software te bieden.

Projectservice directeur Thijs Flietstra: “De software zetten wij in als ondersteuning tijdens het inventariseren van de voorraad. Het proces van voorraad inventariseren kan daardoor volledig digitaal. Pen en papier zijn volledig overbodig. De initiële voorraadopname, de steekproefcontrole en de controle met behulp van een verschillenlijst gaat volledig via ons systeem.”

planscherm voorraadinventarisatie software

Volledigheid en hoge betrouwbaarheid van voorraadinventarisatie

Het gebruik van deze software vermindert schrijf- en typefouten. Ook ondersteunt de software bij het toezicht op de geleverde kwaliteit. De voorraadinventarisatie software levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een hoge betrouwbaarheid van de telling. Ook controle op de volledigheid wordt ondersteunt door het systeem.

Blijven investeren in voorraadinventarisatie software

Projectservice Almelo werkt vanuit de visie dat je moet blijven investeren in mensen, middelen en processen. Hiermee zorg ervoor je dat je in staat bent om excellente diensten te leveren. Projectservice directeur Thijs Flietstra: “wij zijn voortdurend bezig met verbeteren. Voor onze voorraadinventarisatie software zijn we nu bijvoorbeeld bezig met het inlezen van plattegronden. Hierdoor kunnen we de plattegrond van een winkel inlezen in ons voorraadinventarisatiesysteem. Direct na afloop van een telling leveren een overzicht op waarbij de getelde voorraad wordt geplot op de plattegrond van de winkel. We verwachten deze functionaliteit in het najaar van 2017 aan alle onze klanten te kunnen aanbieden.”

verschillenlijst voorraadinventarisatie

Voorraadinventarisatie data gebruiken voor procesverbetering

Op het kantoor van Projectservice in Almelo wordt regelmatig gebrainstormd. Één van de actuele thema’s is het benutten van de data die wordt verkregen tijdens de voorraadinventarisatie. Tijdens de telling wordt allerlei informatie verkregen over de voorraad in een winkel of magazijn. Directeur Thijs Flietstra: “we bieden nu al standaard bepaalde analyses en overzichten op na afloop van een telling. Doordat onze software volledig cloud gebaseerd is, is de data snel en goed toegankelijk. Dit biedt richting de toekomst veel kansen voor bijvoorbeeld data mining mogelijkheden.”

Er is geen reactiemogelijkheid

Balansbureau Projectservice – goed en efficiënt uw balans uitgevoerd

thijs.flietstra : 16 januari 2017 15:05 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Balansbureau Projectservice

Projectservice is gespecialiseerd in voorraadinventarisatie, ook wel balansen genoemd. Als balansbureau nemen wij de verantwoordelijk voor het organiseren van elk balansproject. Wij doen dit op het door u gewenste moment. Dit betekent meestal dat wij buiten uw reguliere openings- of werktijd aan de slag gaan. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Voorraadinventarisatie; een wirwar van begrippen in de praktijk

thijs.flietstra : 11 november 2016 15:06 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Voorraadinventarisatie; een wirwar van begrippen?

In onze dagelijkse praktijk horen we veel verschillende begrippen voor wat wij verstaan onder voorraadinventarisatie. Bedrijven spreken over bijvoorbeeld: balansen, tellen, inventariseren enz. Ze spreken in al die gevallen over hetzelfde werk. In dit artikel treft u een overzicht van de verschillende begrippen die wij bij Projectservice zijn tegen gekomen. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Eindejaarsbalans – een goede beginstand voor 2017?

thijs.flietstra : 2 september 2016 15:08 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Een goede beginstand voor 2017?

Het duurt nog wel even totdat het kerst is. Toch is het handig om je al voor te bereiden om het nieuwe jaar. Voor ieder mens en bedrijf heeft dit een andere waarde en inhoud. Maar voor voorraadhoudende bedrijven betekent dit in ieder geval de balans opmaken van de voorraad (balansen). Hoeveel was de derving in het afgelopen jaar? Staat alles op de juiste barcode in mijn voorraadsysteem? Een eindejaarsbalans helpt daarbij. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Voorraadinventarisatie warehouse en distributiecentra

thijs.flietstra : 28 mei 2016 15:10 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Voorraadinventarisatie warehouse en distributiecentra

Het integraal tellen van de voorraad in een warehouse of distributiecentrum is een complexe uitdaging. Er zijn veel factoren die meespelen om de voorraadinventarisatie tot een succes te maken. Daar speelt bij mee dat een warehouse of distributiecentrum eigenlijk nooit tijd heeft voor een dergelijke telling. De orders moeten immers verstuurd worden ? Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Waarom voorraad inventariseren?

thijs.flietstra : 28 mei 2016 15:10 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Waarom voorraad inventariseren?

U zult zich vast afvragen waarom u de voorraad in uw bedrijf moet inventariseren. De reden om uw voorraad te inventariseren komt meestal weg of vanuit een financieel perspectief of vanuit een operationeel perspectief. In dit artikel neem ik u mee om vanuit beide perspectieven te begrijpen waarom een voorraad telling nodig is. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Voorraad tellen: verplicht, onzinnig of toegevoegde waarde?

Oscar Dekker : 22 april 2016 15:13 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Voorraad tellen: toegevoegde waarde realiseren

Verschillende bedrijven en professionals zien het jaarlijkse voorraad tellen als een nutteloze exercitie. Het wordt ervaren als een door accountants opgelegde verplichting om een handtekening te krijgen onder een goedkeurende verklaring. Door het voorraad tellen aan Projectservice uit te besteden kunt u echter waarde toevoegen. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Winkel balansen: waarde winnen door uitbesteden

thijs.flietstra : 22 april 2016 15:13 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Winkel balansen

Winkel balansen is vaak een periodieke aangelegenheid. Een of soms meerdere keren per jaar wordt de volledige voorraad van uw winkel gebalanst. Dit winkel balansen is voor de retailer, filiaal manager of eigenaar een verplichte, vaak vervelende, zaak. Het zorgt voor extra belasting van het personeel en extra inspanning van de winkelleiding om alles te organiseren voor het balansen. Projectservice kan u als winkelier helpen bij deze winkel balans. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Voorraadtelling voor retail en supply chain

thijs.flietstra : 22 april 2016 15:11 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Voorraadtelling: uw zorg, onze uitdaging!

U kent het wel: één of enkele keren per jaar moet de voorraad van uw bedrijf geteld worden. Wij horen vaak dat deze voorraadtelling een steeds terugkerende zorg is. Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het overnemen van deze zorg? Wij voeren vele voorraadtellingen per jaar uit voor zowel grote ketens als zelfstandige ondernemers. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid

Balansen van uw voorraad – uitbesteden aan een specialist?

thijs.flietstra : 27 maart 2016 15:15 : Achtergrond info voorraadinventarisatie

Balansen van uw voorraad – uitbesteden aan een specialist?

Elk bedrijf met voorraad is er mee bekend: het balansen van de voorraad. Balansen van de voorraad is het bepalen van het aantal artikelen en/of de waarde van de voorraad. Voor veel bedrijven vind het tellen plaats rondom het einde van het boekjaar (eindejaarsbalans), wat betekent dat het meestal in december of januari moet plaatsvinden. Projectservice is specialist in het balansen van voorraad en heeft jarenlange ervaring. Meer »

Er is geen reactiemogelijkheid