Retailbranche

Voorraadbeheer wordt steeds belangrijker; dat geldt voor alle winkels in de retailbranche. Om verschillende redenen komt er steeds meer aandacht voor het hanteren van een correct voorraadbestand. Dit omdat inzicht in de voorraad nodig is voor klanten die online willen bestellen, voor het tijdig kunnen bijbestellen van voorraad of om een goede controle te hebben op de voorraadbalans.

Het inventariseren van de voorraad in uw winkel is vaak een verplicht periodiek terugkerende activiteit ten behoeve van uw boekhouding of voorraadbeheersysteem. Met onze ervaring en systemen helpen wij u de voorraadinventarisatie in een minimale doorlooptijd door te voeren met maximaal resultaat.

Wat zijn uw voordelen?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wat levert het uitbesteden aan Projectservice u op?

Projectservice heeft jarenlange ervaring met het inventariseren. Daarnaast is StockTrace, het systeem waarmee wordt gewerkt in eigen beheer ontwikkeld. Helemaal gericht op het snel, eenvoudig en het nauwkeurig uitvoeren van de inventarisatie. Voordelen van de werkwijze van Projectservice zijn onder andere:

  • Het volledige real-time inzicht in de voortgang;
  • Slimme automatische controles voor het verhogen van de kwaliteit;
  • Het grote gebruiksgemak en de afstemming op maat;
  • Een kortere doorlooptijd zodat u zo min mogelijk verkoopinkomsten mis loopt;
  • Advisering over voorraadbeheersing door jarenlange ervaring;
  • Personele assistentie bij uw eigen inventarisatie.

Waarom kiezen voor projectservice?

Projectservice beschikt zonder twijfel over het meest geavanceerde systeem voor het uitvoeren van een inventarisatie.

Zo werken wij volledig draadloos en papierloos; planning en controle wordt gedaan via tablets en u kunt als ondernemer zelfs van achter uw bureau real-time meevolgen wat de status is van de inventarisatie.

Onze technische systemen stellen ons niet alleen in staat om heel snel en efficiënt te inventariseren, maar zorgen daarnaast ook voor optimale controlemogelijkheden.

Uiteindelijk gaat het bij een integrale inventarisatie immers maar om twee dingen: juistheid en volledigheid.

Lees hier meer over ons voorraadinventarisatie systeem!

Plan een demonstratie!