Retailbranche

Voorraadbeheer wordt steeds belangrijker; dat geldt voor alle winkels in de retailbranche. Om verschillende redenen komt er steeds meer aandacht voor het hanteren van een correcte voorraadbestand. Dit kan zijn omdat inzicht in de voorraad nodig is voor klanten die online willen bestellen, voor het tijdig kunnen bijbestellen van voorraad of om een goede controle te hebben op de voorraadbalans.

Het inventariseren van de voorraad in uw winkel is vaak een verplicht periodiek terugkerende activiteit ten behoeve van uw boekhouding of voorraadbeheersysteem. Daarnaast kan een inventarisatie tijdens openingstijden ten koste gaan van uw belangrijkste activiteit, het verkopen. Projectservice voert daarom de inventarisatie buiten de openingstijden uit om omzetderving te voorkomen.

Wat zijn uw voordelen?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wat levert het uitbesteden aan Projectservice u op?

Projectservice heeft jarenlange ervaring met het inventariseren. Het systeem waarmee gewerkt wordt, StockTrace, is in eigen beheer ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dit, in combinatie met het bekwame en geschoolde personeel, zorgt voor een betrouwbare werkwijze waarmee de zorg voor de inventarisatie volledig uit handen wordt genomen. Voordelen van de werkwijze van Projectservice zijn onder andere:

  • Het volledige real-time inzicht in de voortgang;
  • Slimme automatische controles voor het verhogen van de kwaliteit;
  • Het grote gebruiksgemak en de afstemming op maat;
  • Inventariseren buiten de openingstijden om geen verkoopinkomsten mis te lopen;
  • Advisering over voorraadbeheersing door jarenlange ervaring;
  • Personele assistentie bij uw eigen inventarisatie.

Waarom kiezen voor projectservice?

Projectservice beschikt zonder twijfel over het meest geavanceerde systeem voor het uitvoeren van een inventarisatie.

Zo werken wij volledig draadloos en papierloos; planning en controle wordt gedaan via iPads en u kunt als ondernemer zelfs van achter uw bureau realtime mee volgen wat de status is van de inventarisatie.

Onze technische systemen stellen ons niet alleen in staat om heel snel en efficiënt te inventariseren, maar zorgen daarnaast ook voor optimale controlemogelijkheden.

Uiteindelijk gaat het bij een integrale inventarisatie immers maar om twee dingen: juistheid en volledigheid.

Lees hier meer over ons voorraadinventarisatie systeem!

Plan een demonstratie!