Warehouse

Het integraal tellen van de voorraad in een warehouse of distributiecentrum is een complexe uitdaging. Er zijn veel factoren die meespelen om de voorraadinventarisatie tot een succes te maken.

Wij hebben ruime ervaring bij het verzorgen van deze complexe voorraadinventarisaties. Met ons systeem kunt u eenvoudig en snel het hele warehouse inventariseren. Zo zorgen wij ervoor dat u warehouse binnen afzienbare tijd weer operationeel kan zijn met een juiste voorraadstand.

Wat zijn uw voordelen?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wat levert het uitbesteden aan Projectservice u op?

Om de wall-to-wall voorraadinventarisatie in uw warehouse of distributiecentrum zelf te organiseren is een forse- en complexe uitdaging. Het uitbesteden aan Projectservice levert u de volgende voordelen:

  • Inventarisatie buiten reguliere werktijd; geen omzetverlies en leveringsproblemen.
  • Inzet van hoogwaardige voorraadinventarisatiesoftware; real-time inzicht in de voortgang van de inventarisatie
  • Koppeling met WMS-systemen; geen handmatig- en foutgevoelig invoerwerk meer.
  • Eventueel inzet van ervaren telmedewerkers.

Waarom kiezen voor projectservice?

Projectservice beschikt zonder twijfel over het meest geavanceerde voorraadinventarisatiesysteem voor het uitvoeren van een inventarisatie.

Zo werken wij volledig draadloos en papierloos; planning en controle wordt gedaan via tablets en u kunt als ondernemer zelfs van achter uw bureau real-time meevolgen wat de status is van de inventarisatie.

Onze technische systemen stellen ons niet alleen in staat om heel snel en efficiënt te inventariseren, maar zorgen daarnaast ook voor optimale controlemogelijkheden.

Uiteindelijk gaat het bij een integrale inventarisatie immers maar om twee dingen: juistheid en volledigheid.

Lees hier meer over ons voorraadinventarisatie systeem!

Plan een demonstratie!