Voorraadinventarisatie door Projectservice

Het belang van een correcte voorraad en gedetailleerde informatie over de voorraad wordt steeds groter. Dit zorgt voor steeds hogere eisen aan uw voorraadinventarisatie.

Projectservice heeft zich hierin gespecialiseerd. Niet alleen kunnen wij de hele projectorganisatie uit handen nemen, ook zorgen wij voor een accurate telling en detailinformatie over uw voorraad.
Om een indruk te geven van hoe wij een voorraadinventarisatie aanpakken, treft u via onderstaande links meer informatie aan. Uiteraard staan wij u graag te woord en lichten wij in een gesprek toe wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

Modulaire oplossing

Projectservice heeft een modulaire oplossing voor het verhogen van voorraadbetrouwbaarheid. Op basis van de wensen en eisen van iedere klant kan gekeken worden wat het beste past.

Full service

1
Inventarisatie medewerkers
2
Projectmanagement
3
Inventarisatie systeem (software & hardware)
4
Dekking door Europa

StockTrace &
projectmanagement

1
Projectleiding op het project
2
Inventarisatie systeem (software & hardware)
3
Dekking door Europa
Neem contact op

StockTrace

1
Inventarisatie software
2
Hardware en transport optioneel
3
Dekking door Europa

Productielocaties en/of warehouses

Het inventariseren van een warehouse en/of een productielocatie is vaak een stuk complexer dan een winkelinventarisatie. Zo zijn er vaak verschillende telgebieden en moet de inventarisatie vaak in zo’n kort mogelijke tijd uitgevoerd worden in verband met de operatie.

Aangezien dit erg specifieke tellingen zijn en soms meerdere methodes gecombineerd worden, hebben wij hier een aparte pagina voor gemaakt.

Onze kracht

Flexibel, enthousiast en gemotiveerd personeel
Ervaren teams
Inzet tot 150 medewerkers op één moment
Vaste pool met circa 450 betrouwbare en opgeleide medewerkers
Focus op uitvoering buiten openingstijden
Meest geavanceerde inventarisatie software
Unieke controle checks en detailinfo
Landelijke en Europese dekking

Demo en pilot

“Show, don’t tell”; dat doen wij door u geheel vrijblijvend een demo te bieden bij u op kantoor. Door deze demo krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en ons systeem.

Is uw interesse gewekt? Dan bereiden we graag samen met u een pilot voor. Door een volledige telling uit te voeren als pilot krijgen zowel u als wij een goed beeld van het proces en de mogelijkheden voor beide kanten. Dit geeft ons meer inzicht en informatie voor het maken van een passende aanbieding en biedt u zekerheid over onze kwaliteit en service.

Uw naam (verplicht)
Uw e-mail (verplicht)
Uw telefoonnummer (verplicht)
bedrijfsnaam
uw bericht
Bedankt! We zullen snel contact opnemen!
Zijn alle velden correct ingevuld? Neem anders contact met ons op via info@projectservice.nl