Voorraadinventarisatie door Projectservice

Het belang van een correcte voorraad en gedetailleerde informatie over de voorraad wordt steeds groter. Wij helpen u graag om dit te realiseren.

Projectservice zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare manier van inventariseren op de manier die bij u past.
Dit doen wij met onze ruime ervaring en onze unieke software. Samen met u kijken we welke oplossing het beste bij u past. Onze scanners zijn eenvoudig in gebruik en in combinatie met de controle en analyse mogelijkheden in ons systeem zorgen we voor een accurate telling en detailinformatie over uw voorraad.

Modulaire oplossing

Projectservice heeft een modulaire oplossing voor het uitvoeren van de voorraadinventarisatie. Door ons eenvoudige systeem kunt u eenvoudig en snel zelf u inventarisatie uitvoeren. Heeft u niet voldoende personeel, dan kunnen wij ook in samenwerking met onze partners getraind personeel leveren. Uiteraard gaan we graag met u in gesprek over hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Hieronder ziet u de verschillende oplossingen die wij aanbieden:

Full service

1
Inventarisatie medewerkers
2
Projectmanagement
3
Inventarisatie systeem (software & hardware)
4
Dekking door Europa

StockTrace &
projectmanagement

1
Projectmanagement
2
Inventarisatie systeem (software & hardware)
3
Begeleiding tijdens de inventarsiatie
4
Dekking door Europa
Neem contact op

StockTrace

1
Inventarisatie systeem
(software & hardware)
2
Projectmanagement
optioneel
3
Dekking door Europa

Productielocaties en/of warehouses

Het inventariseren van een warehouse en/of een productielocatie is vaak een stuk complexer dan een winkelinventarisatie. Zo zijn er vaak verschillende telgebieden en moet de inventarisatie vaak in zo’n kort mogelijke tijd uitgevoerd worden in verband met de operatie.

Aangezien dit erg specifieke tellingen zijn en soms meerdere methodes gecombineerd worden, hebben wij hier een aparte pagina voor gemaakt.

Onze kracht

Meest geavanceerde inventarisatie software
Analyses tijdens de inventarisatie
Oplossing op maat
Unieke controle checks en detailinfo
Landelijke en Europese dekking
Inzet tot 150 medewerkers op één moment

Demo en pilot

“Show, don’t tell”; dat doen wij door u geheel vrijblijvend een demo te bieden bij u op kantoor. Door deze demo krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en ons systeem.

Is uw interesse gewekt? Dan bereiden we graag samen met u een pilot voor. Door een volledige telling uit te voeren als pilot krijgen zowel u als wij een goed beeld van het proces en de mogelijkheden voor beide kanten. Dit geeft ons meer inzicht en informatie voor het maken van een passende aanbieding en biedt u zekerheid over onze kwaliteit en service.

Uw naam (verplicht)
Uw e-mail (verplicht)
Uw telefoonnummer (verplicht)
bedrijfsnaam
uw bericht
Bedankt! We zullen snel contact opnemen!
Zijn alle velden correct ingevuld? Neem anders contact met ons op via info@projectservice.nl