Voorraadinventarisatie software Projectservice – nieuwe features

Nieuwe features voorraadinventarisatie software

Geavanceerde voorraadinventarisatie software is één van de kernpunten in de dienstverlening van Projectservice. Projectservice, gevestigd in Almelo, investeert voortdurend om de meest geavanceerde voorraadinventarisatie software te bieden.

Projectservice directeur Thijs Flietstra: “De software zetten wij in als ondersteuning tijdens het inventariseren van de voorraad. Het proces van voorraad inventariseren kan daardoor volledig digitaal. Pen en papier zijn volledig overbodig. De initiële voorraadopname, de steekproefcontrole en de controle met behulp van een verschillenlijst gaat volledig via ons systeem.”

Volledigheid en hoge betrouwbaarheid van voorraadinventarisatie

Het gebruik van deze software vermindert schrijf- en typefouten. Ook ondersteunt de software bij het toezicht op de geleverde kwaliteit. De voorraadinventarisatie software levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een hoge betrouwbaarheid van de telling. Ook controle op de volledigheid wordt ondersteunt door het systeem.

Blijven investeren in voorraadinventarisatie software

Projectservice Almelo werkt vanuit de visie dat je moet blijven investeren in mensen, middelen en processen. Hiermee zorg ervoor je dat je in staat bent om excellente diensten te leveren. Projectservice directeur Thijs Flietstra: “wij zijn voortdurend bezig met verbeteren. Voor onze voorraadinventarisatie software zijn we nu bijvoorbeeld bezig met het inlezen van plattegronden. Hierdoor kunnen we de plattegrond van een winkel inlezen in ons voorraadinventarisatiesysteem. Direct na afloop van een telling leveren een overzicht op waarbij de getelde voorraad wordt geplot op de plattegrond van de winkel. We verwachten deze functionaliteit in het najaar van 2017 aan alle onze klanten te kunnen aanbieden.”

Voorraadinventarisatie data gebruiken voor procesverbetering

Op het kantoor van Projectservice in Almelo wordt regelmatig gebrainstormd. Één van de actuele thema’s is het benutten van de data die wordt verkregen tijdens de voorraadinventarisatie. Tijdens de telling wordt allerlei informatie verkregen over de voorraad in een winkel of magazijn. Directeur Thijs Flietstra: “we bieden nu al standaard bepaalde analyses en overzichten op na afloop van een telling. Doordat onze software volledig cloud gebaseerd is, is de data snel en goed toegankelijk. Dit biedt richting de toekomst veel kansen voor bijvoorbeeld data mining mogelijkheden.”