Maak kennis

Projectservice is een betrouwbaar en flexibel bedrijf. We hebben korte lijnen met onze klanten en een werkwijze waardoor elk project een succes wordt. Projectservice is onderdeel van Service Partners Nederland. Deze holding is opgericht door twee ondernemers met een drive en focus op het leveren van producten en dienst van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij wordt de kwaliteit van een product of dienst niet alleen gemeten vanuit de primaire eigenschappen, maar vooral ook vanuit de geleverde service.

Projectservice (voluit: Projectservice Nederland B.V.) is in 2011 opgericht. Vanaf onze start ligt onze focus om tegen een goede prijs een excellente dienst te leveren. Onze diensten mogen we leveren aan een steeds groeiende groep van gerenommeerde klanten. Wij zijn er van overtuigd alleen dan succesvol te kunnen zijn als de volgende zaken op orde zijn:

  • Perfecte software ondersteuning van de processen; Projectservice heeft er daarom voor gekozen om voor de ondersteuning van het primaire processen in eigen beheer software te ontwikkelen.
  • Efficiënte processen; de focus ligt op het elimineren van overbodige schakels, dat te automatiseren wat geautomatiseerd kan worden en telkens weer te leren hoe het beter kan.
  • Topmensen voor elke functie; alleen met goed opgeleid en gemotiveerd personeel kan je als bedrijf blijven ontwikkelen en groeien. Investeren in de medewerkers is daarmee één van onze speerpunten.
Projectservice-Team

Ons team

Onze Kracht

Onze kracht

Werkwijze Projectservice

Onze werkwijze

Europa Dekking

Werkgebied