Over Projectservice

Onze gemiddelde beoordeling:
 8,9

‘’Projectservice biedt toegevoegde waarde aan klanten door het bieden van verschillende services die samen of afzonderlijk de klant voorzien van informatie en data om de eigen processen te voltooien, inzichtelijk te krijgen en te verbeteren.’’

Meer over ons

Projecten afgelopen jaar:
2.550

Voorraadinventarisatie door Projectservice

Het belang van een correcte voorraad en gedetailleerde informatie over de voorraad wordt steeds groter. Dit zorgt voor steeds hogere eisen aan uw voorraadinventarisatie. Projectservice heeft zich hierin gespecialiseerd. Niet alleen kunnen wij de hele projectorganisatie uit handen nemen, ook zorgen wij voor een accurate telling en detailinformatie over uw voorraad. Om een indruk te geven van hoe wij een voorraadinventarisatie aanpakken, treft u via onderstaande links meer informatie aan. Uiteraard staan wij u graag te woord en lichten wij in een gesprek toe wij hoe we u van dienst kunnen zijn.

Voorraadinventarisatie: Methoden

Methoden

Voorraadinventarisatie: Ons systeem

Onze software

Opdrachtgevers | voorraadinventarisatie

Opdrachtgevers

Specialist in voorraadinventarisatie

Als specialist in voorraadinventarisatie is Projectservice voortdurend bezig haar dienstverlening te verbeteren. Dit doen wij door ons voorraadinventarisatiesysteem steeds te verbeteren, onze medewerkers te trainen en steeds weer lering te trekken uit onze ervaringen. We gebruiken meerdere telmethoden, die zowel onze medewerkers kennen als door ons systeem worden ondersteund. Elke situatie is anders en door het ondersteunen van de verschillende telmethoden kunnen wij u in elke situatie een passende oplossing bieden.

Ontzorging en toegevoegde waarde

Door de inventarisatie aan Projectservice uit te besteden kiest u ervoor om volledig ontzorgt te worden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het volledige project en proces over en zorgen bij elke telling voor een topresultaat. Door onze werkwijze, ons geavanceerde systeem en onze processen bieden wij u toegevoegde waarde: inzicht in uw voorraad stand en uitgebreide analyse mogelijkheden door bijvoorbeeld verwachte voorraad en getelde voorraad met elkaar te vergelijken.

Demo en pilot

“Show, don’t tell”; dat doen wij door u geheel vrijblijvend een demo te bieden bij u op kantoor. Door deze demo krijgt u een goed beeld van onze werkwijze en ons systeem. Is uw interesse gewekt? Dan bereiden we graag samen met u een pilot voor. Door een volledige telling uit te voeren als pilot krijgen zowel u als wij een goed beeld van het proces en de mogelijkheden voor beide kanten. Dit geeft ons meer inzicht en informatie voor het maken van een passende aanbieding en biedt u zekerheid over onze kwaliteit en service.

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Andere diensten

  Onze kracht

  • Ervaren teams
  • Inzet tot 450 medewerkers op één moment
  • Flexibel, enthousiast en gemotiveerd personeel
  • Vaste pool met circa 1.000 betrouwbare en opgeleide medewerkers

   

  • Focus op uitvoering buiten openingstijden
  • Meest geavanceerde inventarisatiesoftware
  • Unieke controlechecks en detailinfo
  • Landelijke en Europese dekking

  Wij staan voor u klaar!

  Heeft u vragen, ontvangt u graag extra informatie of bent ook u nu al overtuigd? Neem dan contact op voor een gesprek, zodat wij uw wensen kunnen verwerken in onze dienstverlening met een passend plan van aanpak.

  Achtergrond informatie inventarisatie

  Via onderstaande link vind u verschillende artikelen met achtergrondinformatie over de voorraadinventarisaties, ook vindt u praktijkcases.

  Laatste berichten